een van de twee Manchester United tenue 18/19 kids kopen wijzigingen

Een schitterend individueel doelpunt van de nieuwe Barcelona-signing David Villa zag dat Spanje halverwege Honduras met een 1-0 voorsprong leidde in hun Wereldbeker Groep H-clash in Ellis Park op maandag.

Nadat Spanje hun openingswedstrijd met 1-0 verloor van Goedkope Voetbaltenue Kids Switerzerland, was dit een verbeterde prestatie van de Euro 2008-winnaars met Villa een constante bedreiging terwijl Honduras zelden werd bedreigd.

De 28-jarige rammelden de crossbar op zeven minuten van 30 meter en Barcelona Sergio Ramos ging dicht met een kopbal op 11 minuten.

Honduras-middenvelder Danilo Turcios verdiende de eerste gele kaart op acht minuten voor een poging om een ​​snel genomen vrije schop te verstoren.

Villa opende de score op 17 minuten, toen hij vanaf de linkervleugel binnendrong, de verdediging sloeg en vervolgens zijn schot langs twee verdedigers duwde in de linkerbovenhoek van het doel.

Liverpool-spits Fernando Torres, een van de twee Manchester United tenue 18/19 kids kopen wijzigingen aan de kant die verloor van de Zwitsers, verspilde het kruis van Sergio Ramos van de vleugel toen hij met een half uurtje verder wegging.

Emilio Izaguirre pakte de tweede boeking voor Honduras toen hij op 38 minuten de Spaanse vleugelspeler Jesus Navas fouilleerde.

Villa had later het geluk niet te worden geboekt toen hij Izaguirre in het gezicht leek te slaan in het strafschopgebied.