verklaarde ik dat het ter stegen tenue mijn droom was om terug te komen naar Genua

Zenit St Petersburg-verdediger Domenico Criscito geeft aan dat hij teruggaat naar Genua. “Ik wil iets winnen met de Rossoblu.”

Nu 31 jaar is hij in Rusland sinds de zomer van 2011 en zijn contract loopt af in juni.

“Toen ik zeven jaar geleden vertrok, verklaarde ik dat het ter stegen tenue mijn droom was om terug te komen naar Genua. Die droom is niet veranderd. Ik wil iets winnen met de Rossoblu-trui, “vertelde Criscito aan Genoa Channel.

“Ik ben met een vrouw uit Genua getrouwd, mijn kinderen zijn in Genua geboren, dus deze stad is mijn thuis. De fans houden van me en ik ben ze nooit vergeten.

“Zelfs vanuit Rusland blijf ik naar Genua kijken en hebben mijn kinderen ook een passie voor de Rossoblu-trui. Ik hoop dat mijn kinderen dit shirt ooit zullen kunnen dragen.

“Sint-Petersburg is een prachtige stad, maar de eerste paar maanden mbappe tenue waren moeilijk voor mij en mijn familie. Ik moest voetballen en andere mensen zien, maar mijn vrouw was op dat moment zwanger van ons eerste kind. We kwamen over de obstakels heen en nu voelt het alsof de zeven maanden voorbij zijn gevlogen. Ik ben in de Zenit-geschiedenisboeken als de verdediger die de meeste goals voor de club scoorde. “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *