voetbaltenue kind Liverpool treft Chelsea in de Carabao Cup-finale

voetbaltenue kind Liverpool treft Chelsea in de Carabao Cup-finale na het verslaan van Arsenal met 2-0 in de tweede etappe van hun halve finale gelijkspel op donderdagavond.

Emile Smith-Rowe en Tomiyasu werden teruggeroepen naar de line-up van de Gunners, terwijl Andrew Robertson zijn 200e optreden maakte voor de Reds, die besloten om Kelleher te starten boven Alisson Becker.

Kelleher werd in de eerste vijf minuten in actie geroepen om een ​​curling vrije trap van Alexandre Lacazette op de rand van het strafschopgebied, die voorbestemd leek voor de bovenhoek, tegen te houden.

Terwijl Arsenal alle aanvallen deed, was het Liverpool die de impasse doorbrak in de 19e minuut toen Diogo Jota vanaf links binnensloeg voordat hij met een gehavende poging naar huis schoot.

The Gunners bleven daarna dreigen, waarbij Gabriel Martinelli er bijzonder gevaarlijk uitzag op de linkerflank, maar de gastheren hadden moeite om Kelleher tot een nieuwe redding te dwingen in de eerste strofe.

De gastheren hadden kort na rust een grote kans om de pariteit te herstellen toen Lacazette op doel doorglipte, maar de Franse spits schoot zijn inzet over de lat.

Liverpool kwam op het uur nog dichterbij toen de torenhoge kopbal van Ibrahim Konate tegen het houtwerk rammelde, terwijl Jordan Henderson in de rebound werd geweigerd door Aaron Ramsdale.

Mikel Arteta koos voor twee wissels met nog 15 minuten op de klok, zoals Eddie Nketiah en Thomas Partey introduceerden, waarbij de laatste onlangs terugkeerde van dienst van de Africa Cup of Nations.

Echter, de Reds scoorden het tweede doelpunt in de 77e minuut toen de lange pass van Trent Alexander-Arnold Jota vond die goed controleerde voordat hij Ramsdale naar de keel greep om hun plek in de finale te bemachtigen.

De confrontatie eindigde op een zure toon voor de Noord-Londense outfit, ronaldo tenue aangezien Partey’s cameo slechts 15 minuten duurde, aangezien hij 90 minuten na het oppakken van zijn tweede gele kaart werd doorgestuurd.

Hier zijn 20 spelers wiens contract afloopt aan het einde van het seizoen 2021/22!